loading...
کلینیک سرطان ایران
sara بازدید : 19 شنبه 18 دی 1400 نظرات (0)

سرطان پستان در آقایان یک سرطان نادر به حساب می آید که در بافت پستان آقایان ایجاد می شود. اگر چه به طور رایج تصور می شودکه سرطان پستان تنها یک بیماری زنانه است، اما لازم است بدانید که این نوع از سرطان گاهی اوقات آقایان را نیز درگیر می کند. البته سرطان سينه، بیشتر در میان مردان مسن و بالای 60 سال دیده می شود، اگر چه اين احتمال وجود دارد که در هر سنی رخ دهد.

sara بازدید : 13 شنبه 18 دی 1400 نظرات (0)

سرطان سینه، نوعی سرطان است که از سلول های موجود در سینه آغاز می شود. بعد از سرطان پوست، سرطان سینه یکی از شایع ترین سرطان ها در ایالت متحده آمریکا است. درمان سرطان سینه ، یکی از  پر متقاضی ترین موارد در کنسر ها شناخته می شود . این سرطان می تواند در خانم ها و آقایان مشاهده شود، اما در خانم ها شیوع بیشتری دارد.

امکان پخش شدن سلول های سرطانی به خون و سیستم لنفاوی و سایر قسمت های بدن وجود دارد. در چنین شرایطی گفته می شود سرطان متاستاز داده است. سیستم لنفاوی، شبکه ای از رگ های لنفاوی است که در سراسر بدن پخش شده است و از طریق گره های لنفاوی به هم متصل می شوند.

sara بازدید : 15 شنبه 18 دی 1400 نظرات (0)

در سرطان آلت تناسلی مرد، سلول‌های سرطانی به‌صورت غیرعادی رشد کرده و چندین علائم غیرطبیعی را ایجاد می‌کنند. سرطان در ابتدا از لایه‌های سطحی شروع می‌شود و به قسمت عمیق بافت انتشار می‌یابد. سرطان آلت تناسلی مرد، یک بیماری بسیار نادر است و اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود، به‌خوبی قابل‌درمان است. سرطان ممکن است سرانجام به مناطق دیگر بدن، از جمله غدد، سایر اندام‌ها و غدد لنفاوی انتشار یابد. انجمن سرطان آمریكا تخمین می‌زند كه هرساله تقریباً 2300 مورد سرطان آلت تناسلی در ایالات‌متحده تشخیص داده می‌شود.

sara بازدید : 17 دوشنبه 13 دی 1400 نظرات (0)

سرطان سینه عبارتست از وجود سلول های بدخیم که بافت پستان و یا غدد شیری را درگیر می نماید. این نوع سرطان مخصوص زنان نیست بلکه ممکن است سرطان سینه مردان را نیز درگیر نماید. اما این بیماری در بین زنان شایع تر می باشد. درمان سرطان سینه به عوامل مختلفی بستگی دارد، حجم و مکان توده در پستان، میزان پیشرفته بودن بیماری، سن بیمار، وضعیت کلی سلامت بیمار (عدم وجود بیماری های مثل بیماری های زنان و…)، دفعات ابتلا به سرطان پستان (دفعه اول باشد یا خیر)، در درمان این بیماری  موثر می باشد.

معمولا سرطان سینه با روش های متعددی درمان پذیر است که این روش ها بسته به وضعیت جسمی بیمار و حالت سرطان سینه انتخاب می شوند. که در اینجا به این شیوه های درمانی می پردازیم.

سرطان سینه بدخیم

در سراسر جهان سرطان سینه بیشترین بدخیمی تشخیص داده شده در زنان می باشد وعاملی میباشد که منجر به مرگ ناشی از سرطان در زنان میشود.

به عنوان مثال سرطان سینه رایج ترین سرطان در زنان در آمریکاست و دومین علت رایج مرگ ناشی از سرطان در زنان است.تقریباً نیمی از موارد سرطان سینه تازه تشخیص داده شده می‌تواند با ریسک فاکتورهای شناخته شده مثل سن اولین قاعدگی، اولین زایمان موفق، منوپوز و بیماری‌های پرولیفراتیو در ارتباط هستند با سابقه خانوادگی مثبت در ارتباط هستند به علاوه برخی عوامل خطرزا ممکن است تغییر یابند.

بیشتر بدانید 

sara بازدید : 17 دوشنبه 13 دی 1400 نظرات (0)

رابطه ورزش و سرطان چیست؟ تاثیر ورزش بر بیماری سرطان چیست؟ورزش و سرطان سينه ارتباطی با هم دارند؟تاثیر ورزش بر سرطان خون چیست؟ورزش های مناسب برای بیماران سرطانی چه ورزش هایی است؟رابطه ورزش و سرطان ریه چه نوع رابطه ای است؟چه ورزش برای بیماران سرطانی مفید است؟در این مقاله به طور مفصل به این سوالات پاسخ میدهیم.

رابطه ورزش و سرطان

تاثیر مثبت فعالیت ورزشی بر سلامت انسان کاملا شناخته شده است. ورزش سبک ، منظم و پیوسته به سلامت قلب ، تناسب اندام ، اعتماد به نفس ، جلوگیری از چاقی و دیابت ، پیشگیری از افسردگی و همچنین به افزایش طول عمر مفید کمک می کند. هرچه قلب فعال تر و قوی تر باشد، اکسیژن رسانی به سلول های بدن بهتر انجام می شود و طول عمر مفید فرد افزایش می یابد.

sara بازدید : 17 دوشنبه 13 دی 1400 نظرات (0)

سرطان معده  که در مراحل اولیه دارای علائم زیادی نیست و علت اصلی و مشخصی ندارد یکی از خطرناکترین بیماری هاست .یکی از این عوامل تغذیه است . افرادی بیشتر در معرض بیماری سرطان معده می باشند که دارای تغذیه نامناسب و غلط هستند و دچار کمبود کالری می شوند استفاده بیش از حد نمک و غذاهای چرب و فست فود ها می تواند از دلایل ابتلا به سرطان معده باشد .
یکی از عواملی که باعث زخم و ورم معده می شود عفونت هلیکوباکتر پیلوری می باشد و نصف جمعیت جهان دارای این بیماری می باشند البته نمیتوان گفت همه ی آنها دچار سرطان می شوند و حدودا 3 درصد از این افراد به این بیماری مبتلا می شوند.

sara بازدید : 13 دوشنبه 13 دی 1400 نظرات (0)

درمان سرطان مثانه به علت و میزان پیشروی سلول های سرطانی بستگی دارد . شایع ترین روش درمان این بیماری جراحی است . این بیماری روش غیر تهاجمی و بی خطر بوده که به ماهیچه های مثانه آسیبی وارد نمی کند . در این جراحی بافت های سرطانی که غیر طبیعی می باشد از بدن خارج می شود.

روش های جراحی سرطان مثانه

1. خارج کردن تومور به روش TURT

در این روش پزشک تومور مثانه را از طریق مجرای اداراری خارج می کند . برای انجام این کار وسیله ای لوله ای باریک و بلند که مجهز به چراغ و دوربین به نام سیستوسکوپ است وارد داخل مثانه می شود و تصاویری به مانیتور منتقل می شود. تومورهای سرطانی با استفاده از این روش خارج می شود. این کار معمولا با داروی بیهوشی و با تجهیزات اتاق عمل انجام می شود . بعد از این روش درمان فرد می تواند بلافاصله از بیمارستان مرخص شود. در برخی موارد که بیمار دارای تومور مهاجم تری می باشد بعد از گذشت چند هفته از جراحی مجدد این عمل انجام می شود . بعد از اتمام جراحی پزشک بررسی هایی برای اطمینان از برداشتن کامل تومور انجام می شود . در صورتی که مشکل خاصی نباشد درمان تکمیلی آغاز می شود.

.

sara بازدید : 23 دوشنبه 13 دی 1400 نظرات (0)

در ابتدا پزشک به مشاهده علائم بیمار می پردازد در صورتی که مشکوک به سرطان مثانه باشد به معاینه نواحی شکم و لگن یا حتی مقعد و واژن می پردازد تا وجود تومور را بررسی کند. برای تشخیص دقیق تر آزمایش هایی به شرح ذیل تجویز می کند :

آزمایش ادرار

نمونه ای از ادرار خون گرفته می شود تا در صورت وجود سلول های سرطانی وجود خون و .. مورد بررسی قرار می گیرد .

تصویربرداری با ماده حاجب درون وریدی
در این روش نوعی ماده رنگی به صورت وریدی تزریق می شود . این ماده از طریق خون وارد ادرار شده و در صورت تصویربرداری تصاویری با کیفیت بالا به وسیله اشغه ایکس به دست می دهد.

3. سیستوسکوپی

در صورتی که سرطان مثانه با روش های ذیل تشخیص داده نشد یا نیاز به انجام آزمایشات تکمیلی باشد پزشک از روش سیستوسکوپی استفاده می کند . در این روش لوله ای باریک که دارای منبع نور می باشد از طریق مجرای پیشاراه وارد مثانه می شود . تصاویری از طریق مانیتور برای پزشک قابل رویت می باشد . این روش در موارد دیگر نیز کاربرد دارد . نمونه برداری از بافت سرطان و خارج کردن تومور سرطانی از کاربردهای سیستوسکوپی می باشد . ممکن است برای انجام این روش بیمار تحت بیهوشی قرار بگیرد .

مرحله بندی سرطان مثانه

برای درمان سرطان مثانه پزشک لازم است برای استفاده از بهترین روش میزان پیشروی و مراحل سرطان را بداند. تعیین مراحل سرطان در درمان بسیار مهم می باشد . در این فرایند مواردی به شرح ذیل بررسی می گردد:
• آیا سرطان به جداره مثانه حمله کرده است یا نه؟
• تا چه میزان و چه نواحی درگیر سرطان شده اند ؟
این فرآیند ممکن است همزمان با تشخیص سرطان انجام شود که نیاز به آزمایشاتی به شرح ذیل می باشد :
• عکس برداری با تشدید مغناطیسی ( ام . آر. آی)
• سی تی اسکن
• سونوگرام
• عکس برداری از کلیه و حالب
• اسکن استخوان
• عکس برداری با استفاده از اشعه ایکس از قفسه سینه
مراحل سرطان شامل :

مرحله یک :

سلول های سرطانی تنها در سطح دیواره داخلی مثانه وجود دارند که به ان سرطان سطحی یا کارسینومای درجا می گویند .

مرحله دو :

سلول های سرطانی از سطح دیواره داخلی مثانه به عمق آن رسیده ولی به ماهیچه های آن هنوز نرسیده است .

مرحله سوم :

سلولهای سرطانی به ماهیچه های مثانه نفوذ کرده اند .

مرحله چهارم :

سلولهای سرطانی از مثانه به بافتهای اطراف رسیده و ممکن است به پروستات ( در مردان ) یا به رحم یا واژن ( در زنان ) رسوخ کند.

مرحله پنجم:

سلول های سرطانی از مثانه به دیواره شکم یا لگن وارد شده و ممکن است به غدد لنفاوی و سایر قسمتهای بدن نفوذ کند .

sara بازدید : 21 دوشنبه 13 دی 1400 نظرات (0)

سرطان معده از جمله بدخیم ترین و خطرناک ترین سرطان ها به شمار می رود که در دیواره داخلی معده اتفاق می افتد. سرطان در مراحل اولیه معمولا با زخم معده، درد و عفونت های جزئی همراه است. همچنین این بیماری سومین سرطان کُشنده در سطح جهان به شمار می رود. معمولا تشخیص سرطان معده در مراحل اولیه کمی دشوار است. و بیمارانی که تشخیص سرطان معده آن ها، قطعی می باشد، معمولا به مراحل پیشرفته تبدیل شده است. از آنجایی که تشخیص این سرطان در مراحل پیشرفته اش صورت می گیرد، بالطبع درمان آن نیز دشوار خواهد بود. شایع ترین علائم ابتلا به سرطان معده عبارتند از:

کاهش وزن:

کاهش وزن بدون دلیل، یکی از اصلی ترین نشانه های سرطان معده می باشد. اگر فردی بدون هیچ گونه رژیم غذایی یا برنامه ورزشی دچار کاهش وزن شود، باید فورا به پزشک مراجعه کند. چرا که کاهش وزن می تواند دلیل وجود یک بیماری مثل سرطان معده باشد.

• سیری کاذب:

احساس سیری کاذب، احساسی است که فرد پس از خوردن یک یا دو لقمه احساس سیری می کند. سیری کاذب می تواند یکی از نشانه های سرطان معده باشد. احساس سیری کاذب در حقیقت باعث کاهش وزن نیز خواهد شد. لذا در صورت مشاهده این علامت فورا به پزشک مراجعه نمایید.

• مشکلات گوارشی:

اگر از مشکلات گوارشی رنج می برید، و مدت زیادی را در دستشویی صرف اجابت مزاج می نمایید، توصیه می شود به پزشک مراجعه کنید. ناراحتی معده ممکن است باعث ایجاد اختلال در فعالیت های روزانه شخص و یا اجابت مزاج وی گردد. تورم معده و تجمع مایعات می تواند از علائم ابتلا به سرطان باشد که دستگاه گوارشی را دچار اختلال می کند.

• سوزش معده:

هنگامی که اسید معده به مری بر می گردد باعث ایجاد سوزش می شود. بازگشت اسید با استفاده از داروهای مشخصی قابل درمان می باشد. اما تکرار این عارضه می تواند باعث ایجاد سرطان معده شود. عدم بهبود این عارضه می تواند از علائم سرطان معده باشد. مصرف برخی از غذاها بازگشت اسید را تشدید می کند.

حالت تهوع و استفراغ می تواند چندین دلیل داشته باشد و علامت بسیاری از بیماری ها باشد. یعنی حالت تهوع و استفراغ لزوما دلیل بر وجود سرطان معده نمی باشد، اما استفراغ منظم مشکلی است که باید حتما مورد بررسی قرار گیرد. گرچه می تواند شاخص مشکلات فراوانی باشد. حتی برخی از مشکلات که از استفراغ شناسایی می شوند اصلا هیچ گونه ارتباطی به معده و سیستم گوارشی بدن ندارد. لذا توصیه می شود در صورت استفراغ منظم به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

sara بازدید : 24 دوشنبه 13 دی 1400 نظرات (0)

سرطان ریه عبارتست از رشد بی رویه و کنترل نشده سلول های بدخیم در بافت ریه. سلول های بدخیم از انجام دادن وظیفه سلول های سالم ناتوان بوده و باعث بوجود آمدن تورم در ریه و اختلالات وظایف اصلی ریه می شوند.

اناتومی ریه

ریه ها اندامی از بدن هستند که به عنوان مرکز سیستم تنفسی فرد شناخته شده اند. جالب است بدانید که همه سلول های بدن برای زنده ماندن و داشتن یک عملکرد خوب نیازمند اکسیژن هستند. همچنین سلول های بدن باید دی اکسید کربن خود را از سلول ها خارج کنند. در حالت کلی کربن دی اکسید یک ماده دفعی می باشد.

ریه ها در بدن انسان به صورت جفت قرار دارند اما جالب است بدانید که هرکدام آن ها از لحاظ اندازه و شکل باهم متفاوت هستند. ریه ها در قفسه سینه و در دو طرف قلب قرار گرفته اند.

تعداد صفحات : 33

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 322
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 8
  • آی پی دیروز : 16
  • بازدید امروز : 10
  • باردید دیروز : 19
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 653
  • بازدید ماه : 653
  • بازدید سال : 3,246
  • بازدید کلی : 5,850